myynnissä

Metsätilat

Myynti Nostettu

Okt/paritalo 5-6 h, k, khh, s + 3 h, k

Kyyjärvi

Kiventie 15, Kyyjärvi

sqf 286 m2

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia unelmien hirsikoti isommallekin perheelle tai jopa kahdelle. Tämä ainutlaatuinen vanha maatilakeskus sijaitsee keskellä idyllistä maalaismaisemaa, silti vain muutaman minuutin päässä Kyyjärven keskustasta.

Asuinrakennus on upea Finnlamellin hirsitalo, jonka asuinmukavuus on aivan omaa luokkaansa. Rakennuksessa on kaksi huoneistoa, joilla on yhteinen kodinhoitohuone, pesutilat ja sauna. Suuremman huoneiston alakerrassa sijaitsee avara ja valoisa olohuone, keittiö, jossa on runsaasti kaappitilaa, ruokailutila ja yksi makuuhuone sekä wc. Yläkerrassa on suuri aulatila, jota voi hyödyntää usealla tavalla esimerkiksi oleskelutilana, työhuoneena tai harrastetilana. Makuuhuoneita yläkerrassa on kolme sekä lisäksi wc. Yläkerran parveke suuntautuu aamuaurinkoon, jossa voit nauttia aamukahvin ihastellen auringonnousua. Kummassakin kerroksessa on myös vaatehuone tuomassa lisää säilytystilaa. Talon toisessa päässä olevassa pienemmässä huoneistossa on tilava keittiö, olohuone ja kaksi makuuhuonetta sekä oma wc. Kummallakin huoneistolla on tilava katettu terassi omassa rauhassa.

Lämmitys on miellyttävänä vesikiertoisena lattialämmityksenä alakerrassa. Yläkerrassa on ilmalämpöpumppu, jolla voi myös viilentää tarvittaessa. Asumiskustannukset tässä pysyvät edullisena puulämmityksen ansiosta. Kummassakin huoneistossa on myös varaava takka.

Pihapiiristä löytyy lisäksi useita rakennuksia mm. vanha navetta, aitta, konehalli, puulato ja lämpökeskus. Kohde myydään n 15 000 m2 määräalana, johon kuuluu myös pieni metsäpalsta. Mahdollisuudet tämän paikan hyödyntämiseen ovatkin vain mielikuvituksesta kiinni.

Tämä harvinainen kokonaisuus on nähtävä paikan päällä, varaa yksityinen esittely Marko Syrjälä 050 475 8686 tai marko.syrjala@hehtaari.fi

Kohde myydään tarjousten perusteella heti myyjän hyväksyttyä tarjouksen. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä kaikki tarjoukset.

Ostajalle tulevia maksuja ovat lohkomiskulut, varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta, lainhuutokulut 161 € ja kaupanvahvistusmaksu 128 €.

 

Tiesithän, että Kyyjärvi tarjoaa maksuttoman varhaiskasvatuksen!

Myyntiesite

Tonttikartta

 

Kartta

Kiventie 15, Kyyjärvi

Image

Marko Syrjälä
LKV, kaupanvahvistaja,
metsätalousinsinööri
050 475 8686
marko.syrjala@hehtaari.fi

Uutiskirje

Liity sisäpiiriimme, saat tiedon uusista kohteista ensimmäisten joukossa!

Seuraa meitä