myynnissä

Kaikki kohteet

Myynti Nostettu

Niskavuori I 108-414-2-119 määräala

Hämeenkyrö

Loikarintie, Mahnala, Hämeenkyrö

sqf 986 m2

Onko haaveissa oma pieni ”perämetsä” tontin jatkeeksi?

Tässä olisi noin hehtaarin erillinen metsäpalsta pieneen puuhasteluun. Polttopuita on tiedossa varmasti riittävästi omiin tarpeisiin. Osa alueesta taimikkoa ja osa varttunutta kasvatusmetsää. Palstan rajoja merkitty suuntaa antavasti oranssilla nauhalla.

Tiuhassa kuusikossa on satumainen tunnelma.

Kysy lisätiedot Marko Syrjälä 050 475 8686 tai marko.syrjala@hehtaari.fi

Ostajalle tulevia maksuja ovat varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, lohkomiskulut, lainhuutokulut 144 € ja kaupanvahvistusmaksu 120 €.

Myyntiesite

Kuvioluettelo

Kuviokartta

Kartta

Loikarintie, Mahnala, Hämeenkyrö

Etkö löytänyt myynnissä olevista kohteista mieleistäsi?

Tee oma ostotoimeksianto!

Jos sinulle sopivaa kohdetta ei löydy markkinoilta, voit tehdä ostotoimeksiannon. Tällöin voimme etsiä sinulle sopivaa tilaa tai vaikka loma-asuntoa aktiivisesti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamaltasi asuinalueelta. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan kohteita, myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla. Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin kohteisiin ensimmäisenä.

Ostotoimeksiannossa on aloitusmaksu 900 €, joka hyvitetään välityspalkkiosta, jos löydämme sinulle mieleisen kohteen ja pääsemme siitä kauppoihin. Välityspalkkio on 4 % + alv 24 % velattomasta hinnasta, minimipalkkio 2200 € + avl 24 % tai sopimuksen mukaan. Kohteen myyjälle ei tällöin tule kuluja myynnistä.

Ota yhteyttä

 

 

Image

Marko Syrjälä
LKV, kaupanvahvistaja,
metsätalousinsinööri
050 475 8686
marko.syrjala@hehtaari.fi

Uutiskirje

Liity sisäpiiriimme, saat tiedon uusista kohteista ensimmäisten joukossa!

Seuraa meitä